+49 (0) 2832 9740057

Ma-Vr van 9.00 uur tot 17.00 uur

Verder inkopen

Matcha-accessoires

Koop traditionele Matcha-accessoires

Of je nu een beginner bent of een ervaren Matcha-connaisseur - in ons uitgebreide assortiment Matcha-accessoires vind je de perfecte aanvulling op onze fijne Japanse Matcha. Vier verschillende producten worden meestal gebruikt als accessoires voor de traditionele bereiding van Matcha-thee:

Het matchapoeder wordt verwijderd met de bamboelepel als meethulpmiddel, een volle bamboelepel komt overeen met ca. 1g. 2-3 g poeder wordt meestal gebruikt om matcha te bereiden. Het poeder wordt in de Matcha-kommen gegoten en vervolgens over 80 graden heet water gegoten.

Een bamboe garde wordt vervolgens gebruikt om de matcha te kloppen. Hierdoor ontstaat een fijn schuim, quasi de crema van de Matcha en lost het poeder op. Dan kan de bezem drogen op de bezemhouder. Door de speciale vorm van de bezemhouder kunnen de borstelharen van de bezem optimaal drogen en hun vorm behouden.

Ook al is dit traditionele accessoire geen must om Matcha te drinken, het draagt ??toch aanzienlijk bij aan het Matcha-gevoel. De ceremoniële voorbereiding met de originele gebruiksvoorwerpen is niet alleen stijlvol, het zorgt door de meditatieve werking voor ontspanning en bewust genieten.


#custom.infiniteScrollEndContent#

#custom.infiniteScrollNoMore#


Artikel  1 - 20 van 38

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier ? Nu registreren